Leads viktigare än direkt försäljning

Har du inte sett första filmen i serien tycker jag du ska göra det först - Leads viktigare än direkt försäljning!


Så här använder verkliga företag LoopSystemet....

Här är några exempel från olika branscher där kontaktdatabasen
är en grundpelare i marknadsföringen.


Hej, Jesper här! Jag hoppas verkligen att du ska ha nytta av den här informationen och alla annan info jag publicerar. Oavsett du köper mina kurser och tjänster eller om du "bara" tar del av allting som jag publicerar allmänt utåt så är min förhoppning att du ska kunna lyfta både dig själv och ditt företag minst ett steg högre.
Min filosofi är att alla människor kan bidra med någonting för att få en bättre och roligare värld att leva i. Det här är mitt sätt att att göra det på, så var så god!

Jesper Lindén
StepUPP
Jesper Linden Consulting
Filmer i serien om EmailLoopen

Leads viktigare än direkt försäljning


Verkliga exempel